Karl en Katrien nodigen je uit in een

Kaart

Voorgerechten

Carpaccio van Rundvlees 17

Fijngesneden rauw rundvlees met olie, crème van balsamico, Parmezaanse kaas en jonge sla

Steak tartaar 17

Rauwe rundvlees bereiding á la minute gemaakt, volledig afgewerkt in de keuken

Vitello Tonato van Belgisch kalfsvlees 17

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Scampi uit de kruidentuin 17

Scampi’s bereid met een vleugje look, verse kruiden en overgoten met huiselijke kruidenboter

Soep van het moment 8

Soep naar de “Zinne van de Chef” en smaak van het seizoen

… een kreeftje voor de Gezelligheid… 29.50 (per 2 te nemen)

Halve kreeft per persoon met kruidenboter, tomaatjes en brood

Oesters

Op ijs belegen oesters geserveerd met citroen

6 stuks 14

Onze kroketten zijn allemaal artisanaal en huisgemaakt

 

Postelse abdij kroketten 12

Romige kroketten gemaakt van Postelkaas, een streekproduct van de Molse abdij

Noordzee garnalenkroketten 16

Handgevormde garnaalkroketten gemaakt met verse grijze garnalen uit de Noordzee

Artisanaale Rundvlees kroketten 16

Kroketten bereid met fijn rundvlees en verse runderbouillon in een krokant jasje van panko

Kroketje van Canadese Kreeft 16

Kroket van kreeft, bereid met huiselijk bereide kreeftenfond, gepaneerd met panka

Sauzen

Pepersaus 3
Champignonsaus 3
Saus van het Moment 3
Vers geklopte béarnaise 4.5

ZEEUWSE MOSSELEN

Hoofdgerechten

Kabeljauw in fijne Champagne 27

Een stoofpotje van kabeljauwhaas en tuingroenten, in een sausje van witte wijn en Champagne

Scampi bord 26

Scampi’s bereid met een vleugje look en verse tuinkruiden, geserveerd met verse wokgroenten en overgoten met huiselijke kruidenboter

Kreeft

Halve kreeft 35
Gehele kreeft 65

(per 2 personen te nemen)

Kreeft Bellevue

Kreeft in schoonzicht geserveerd met sla, tomaat, ei en verse mayonaise

Kreeft uit de Kruidentuin  … de aanrader van onze Chef …

Kreeft geserveerd met een vleugje look en huiselijke kruidenboter

Kreeft Stroganoff

Kreeft geserveerd met een sausje van tomaat, paprika , champignon en wodka

Rundvlees

Steak tartaar 23

Rauwe vleesbereiding á la minute bereid, volledig afgewerkt in de keuken

Carpaccio van Rundvlees 22

Fijne sneden rauw rundvlees afgewerkt met olie, crème van balsamico, Parmezaanse kaas en jonge sla

Vitello van Belgische kalfsvlees 22

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Stoverij van “Rund en Duvel” 22

Stoverij van rundvlees zacht gegaard in Duvel.
Sinds 2008 in de TOP 10 van “Beste stoverijen van België”

Filet Maison “Slagerij Heurckmans” 25

Een mooi stukje rundvlees, de steak van het huis

Filet Pure van Rund 33

Een zachter stukje rundvlees, “echte filet”

Single face 33

Een zuiver stukje filet pur, langs één zijde gegrild met verse tuinkruiden. geserveerd op een gekruide salade met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamico

Nagerechten

Mevrouw De Wit 9

Vanille-ijs met warme chocolade van Callebaut

Crémé Brûlée 8.5

Verse pudding op basis van verse eieren, melk en vanille met een vers gebrande suikerlaag

Veranderlijke Sabayon 10.5

Gezien het seizoen en de smaak van de keuken verandert deze combinatie regelmatig van samenstelling

Moelleux van Callebaut chocolade 10.5

Warm chocoladegebak met zachtlopende chocoladevulling, ijs en garnituur

Achterbos 67

Vitelo Tonato of Postelse Abdijkroketten

Soepje van het Moment °

Filet Maison met suggestiesaus of
Kabeljauw in fijne Champagne

Crémé Brûlée  of Mevrouw de Wit

3 – gangen 45 inclusief wijn 63
4 – gangen 49° inclusief wijn 73

Karls Goesting

Carpaccio van Belgisch rundvlees

 Soepje van gebakken tomaten en gekruide balletjes

Rund onder de paddenstoelen met kruiden en tomaat

Veranderlijke Sabayon met aardbei

4 – gangen + sorbet 54
 inclusief wijn  78