Karl en Katrien nodigen je uit in een

Kaart

Voorgerechten Land

Carpaccio van Rundvlees 17

Fijngesneden rauw rundvlees / crémé van balsamico / Parmezaanse kaas /  jonge sla

Steak tartaar 17

Rauwe rundvlees bereiding á la minute gemaakt, volledig afgewerkt in de keuken

Vitello Tonato van Belgisch kalfsvlees 17

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Voorgerechten Zee

Halve Kreeft uit de Kruidentuin 26

Halve kreeft met look verse kruiden en huiselijke kruidenboter

Schotel Kreeft  DELEN MET TWEE 49

2 halve Kreeften met look  verse kruiden en huiselijke kruidenboter

Scampi uit de kruidentuin 17

Scampi’s bereid met een vleugje look, verse kruiden en overgoten met huiselijke kruidenboter

Gamba’s 3 stuks 18

Gamba’s met verse tuinkruiden en limoen

Spiegel van tomaat  18

Carpaccio van tomaat met grijze garnalen en coctailmayonaise

Kikkerbillen 17

Krokant gebakken kikkerbillen met lookroom à la Katrien

Voorgerechten Anders

Soep van het moment 9

Soep naar de “Zinne van de Chef” en smaak van het seizoen

Salata Italia 17

Salade van Italiaanse verse kaas met tomaat en olijfolie

Onze kroketten zijn allemaal artisanaal en huisgemaakt

Plankje kroketten  34      DELEN MET 2

Combinatie van 4 huisbereide kroketten  kaas-garnaal-vlees-kreeft

Postelse abdij kroketten 14

Romige kroketten gemaakt van Postelkaas, een streekproduct van de Molse abdij

Noordzee garnalenkroketten 17

Handgevormde garnaalkroketten gemaakt met verse grijze garnalen uit de Noordzee

Artisanaale Rundvlees kroketten 17

Kroketten bereid met fijn rundvlees en verse runderbouillon in een krokant jasje van panko

Canadese Kreeftkroketten 19

Kroketten van kreeft met een ‘Toetsje’ … Verandering

Hoofdgerechten Land

Steak tartaar 24

Rauwe vleesbereiding á la minute bereid, volledig afgewerkt in de keuken

Carpaccio van Rundvlees 22

Fijne sneden rauw rundvlees afgewerkt met olie, crème van balsamico, Parmezaanse kaas en jonge sla

Vitello van Belgische kalfsvlees 22

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Stoverij van “Rund en Duvel” 22

Stoverij van rundvlees zacht gegaard in Duvel.
Sinds 2008 in de TOP 10 van “Beste stoverijen van België”

Filet Maison “Slagerij Heurckmans” 25

Een mooi stukje rundvlees, de steak van het huis

Filet Pure van Rund 32

Een zachter stukje rundvlees, “echte filet”

Single face 33

Een zuiver stukje filet pur, langs één zijde gegrild met verse tuinkruiden. geserveerd op een gekruide salade met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamico

Filet’Diplomatico 29

Stukje filet van rund met een sausje van Diplomatico rum, tomaat,wortel, look en peperoncino. (lichtjes pikant)

Sauzen

Pepersaus 4
Champignonsaus 4
Saus van het Moment 4,5
Vers geklopte béarnaise 5,5

Hoofdgerechten Zee

Kruidige kreeft 49

Gehele kreeft met look verse kruiden en huiselijke kruidenboter

Veranderlijke kreeft  54

Gehele kreeft met een sausje van Diplomatico rum, tomaat, wortel, look, peperoncino.

Geserveerd met rucola, Parmesaanse kaas  en pasta

Salade met koude kreeft 49

Gehele kreeft met sla , ei en tomaat

Salade van tomaat en grijze garnalen 24

Salade van tomaten, grijze garnalen, sal , ei en coctailmayonaise

Kabeljauw in fijne Champagne 27

Een stoofpotje van kabeljauwhaas en tuingroenten, in een sausje van witte wijn en Champagne

Scampi bord 26

Scampi’s bereid met een vleugje look en verse tuinkruiden, geserveerd met verse wokgroenten en overgoten met huiselijke kruidenboter

Gamba’s 5 stuks 29

Gamba’s met verse tuinkruiden en limoen

Kikkerbillen 26

Krokant gebakken kikkerbillen met lookroom à la Katrien

Hoofdgerechten Anders

Salata Italia Grande 24

Salade van Italiaanse verse kaas met tomaat en olijfolie

Ensalade Espagnol 26

Salade van opgelegde Spaanse tomaten, buikspek van tonijnen olijfolie

Nagerechten

Mevrouw De Wit 9

Vanille-ijs met warme chocolade van Callebaut

Meneer Flor 10,5

Vanille-ijs met warme chocolade van Callebaut en Advokaat ‘Rubbens’ Zele

Crémé Brûlée 8.5

Verse pudding op basis van verse eieren, melk en vanille met een vers gebrande suikerlaag

Veranderlijke Sabayon 10.5

Gezien het seizoen en de smaak van de keuken verandert deze combinatie regelmatig van samenstelling

Moelleux van Callebaut chocolade 10.5

Warm chocoladegebak met zachtlopende chocoladevulling, ijs en garnituur

 

Achterbos 67

Vitelo Tonato of Tomaat met garnalen

Soepje van het Moment °

Filet Maison met suggestiesaus of
Kabeljauw in fijne Champagne

Crémé Brûlée  of Mevrouw de Wit

3 – gangen 47 inclusief wijn 65
4 – gangen 52° inclusief wijn 76

Rundvlees KEUZE menu “EEN HELE KOE”

VOORGERECHTEN

Carpaccio

Steak Tartaar

Kroketjes van Rundvlees

HOOFDGERECHTEN

Steak Tartaar

Stoverij  van Rund en Duvel

 

2- gangen (1VG+1HG)       3-gangen (2VG+1HG)

 2- gangen 35   incl 2 glazen wijn 45
3 – gangen 45    incl 3 glazen wijn 60

PAN OP DE TAFEL

RIJKELIJKE SCHOTEL VOOR TWEE

Een filet van rund voor 2 met warme tomaten en gebakken champignons, kruidenboter en rucola

per persoon 28
totaal prijs 2 personen 56

 

LOBSTER ME & YOU

RIJKELIJKE SCHOTEL VOOR TWEE met een gehele kreeft, gamba’s, scampi’s, mosselen en pasta

per persoon 49
totaal prijs 2 personen 98

 

INFO

steeds per tafel te nemen / één Menu per gezelschap / geen wijzigingen

bij kiezen à la carte maximaal 4 gerechten per gang