Karl en Katrien nodigen je uit in een

Een kroketje in de Verandering…

IMG_0409IMG_0405

In zeer veel menuboeken vind je “huisgemaakte kroketten”…? eens op uw bord getuigen ze van weinig kwaliteit. Tijd voor ‘verandering’… moeten we toen hebben gedacht. In ons restaurant prijken Noordzeegarnaalkroketten, Postelse kaaskroketten  en Vleeskroketten op de kaart. Allemaal eigen handig met de beste producten van de markt vervaardigd.

Denkt u eraan om een bezoek te brengen aan ons restaurant? Overweeg dan zeker om één van onze kroketjes te proberen. De topper van het jaar is de kroket van Vlees, een zachte vulling met voornamelijk rundvlees van de filet en een saus gemaakt op basis van verse runderfond, kruiden naar de vingers van de keuken en een krokant laagje van verse paneermeel.

Nieuw op ons menu, Kreeftenkroketjes… daar er terug kreeft op onze kaart staat zullen we onze kaart veruitmen met kreeftenkroketjes. En zoals jullie van ons gewend zijn, zijn deze ook in onze eigen keuken bereid met de beste ingrediënten en uiteraard verse kreeften.

PLANKJE KROKETTEN, ook nieuw … en om te delen met 2, een combinatie van onze 4 kroketjes met sla op een plankje voor 2. u beslist zelf wie welke kroket zal eten, of van allemaal de helft???   🙂

… Kroketjes als geen ander… de Verandering!