Karl en Katrien nodigen je uit in een

effe anders

 

Effe wat anders…

… suggesties

Omdat wij u graag ‘culinair’ verrassen

Bordje rund

Fijne gesneden luchtgedroogd en gekruid rundvlees

Als aperitief                  per persoon                10

Als voorgerecht                                                  19

Als hoofgerecht                                                  24

 

Als ‘Traditie’ de regel is

Hapje van Mathilde

In de volksmond beter bekend als ‘Videe of Vol-au-vent’

Een bladerdeeggebakje met een combinatie van kip, gehaktballetjes en champignons

24

Mag het ook eens pasta zijn

Pasta met kip en porei

Verse pasta met gebakken kip en porei in een zacht romig sausje

21

De saus van het moment

Villa Borghese

Een combinatie van champignons, rode paprika, peperbolletjes en Cognac

Afgewerkt met kafsfond en een beetje room

4

 

Na het eten

Noot – gezouten karamel en Vanille

Combinatie van gele pudding en karamel, vanille-ijs en nootjes

afgewerkt met karamel en zout

10