Karl en Katrien nodigen je uit in een

Kaart

Voorgerechten

Carpaccio van Rundvlees 17

Fijngesneden rauw rundvlees met olie, crème van balsamico, Parmezaanse kaas en jonge sla

Steak tartaar 17

Rauwe rundvlees bereiding á la minute gemaakt, volledig afgewerkt in de keuken

Vitello Tonato van Belgisch kalfsvlees 17

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Scampi uit de kruidentuin 17

Scampi’s bereid met een vleugje look, verse kruiden en overgoten met huiselijke kruidenboter

Soep van het moment 8

Soep naar de “Zinne van de Chef” en smaak van het seizoen

Spiegel van tomaat  17

 

Onze kroketten zijn allemaal artisanaal en huisgemaakt

 

Postelse abdij kroketten 12

Romige kroketten gemaakt van Postelkaas, een streekproduct van de Molse abdij

Noordzee garnalenkroketten 16

Handgevormde garnaalkroketten gemaakt met verse grijze garnalen uit de Noordzee

Artisanaale Rundvlees kroketten 16

Kroketten bereid met fijn rundvlees en verse runderbouillon in een krokant jasje van panko

Kikkerbillen a la Katrien  17

Krokant gebakken kikkerbillen met een verfijnde look en room

Sauzen

Pepersaus 3
Champignonsaus 3
Saus van het Moment 3
Vers geklopte béarnaise 4.5

Hoofdgerechten

… uit de Zee

Kabeljauw in fijne Champagne 27

Een stoofpotje van kabeljauwhaas en tuingroenten, in een sausje van witte wijn en Champagne

Scampi bord 26

Scampi’s bereid met een vleugje look en verse tuinkruiden, geserveerd met verse wokgroenten en overgoten met huiselijke kruidenboter

… uit het Hok

Hapje van Mathilde 22

Kip champignon en gehaktballetjes in een sausje van kippenbouillon en room

Artisanaal gebakken Kip 21

1/2 gebakken kip met sla

de pan aan Tafel voor 2

uit de Stal 56 (per 2 personen)

een dubbele filet maison afgewerkt met Champignons, tomaten en verse kruidenboter

uit het Hok 48 (per 2 personen)

Gebakken kip afgewerkt met champignons, gerookt spek, tomaten en verse room

… uit de Stal

Steak tartaar 23

Rauwe vleesbereiding á la minute bereid, volledig afgewerkt in de keuken

Carpaccio van Rundvlees 22

Fijne sneden rauw rundvlees afgewerkt met olie, crème van balsamico, Parmezaanse kaas en jonge sla

Vitello van Belgische kalfsvlees 22

Carpaccio van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes, ansjovis en tonijn

Stoverij van “Rund en Duvel” 22

Stoverij van rundvlees zacht gegaard in Duvel.
Sinds 2008 in de TOP 10 van “Beste stoverijen van België”

Filet Maison “Slagerij Heurckmans” 25

Een mooi stukje rundvlees, de steak van het huis

Filet Pure van Rund 32

Een zachter stukje rundvlees, “echte filet”

Single face 33

Een zuiver stukje filet pur, langs één zijde gegrild met verse tuinkruiden. geserveerd op een gekruide salade met zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamico

Nagerechten

Mevrouw De Wit 9

Vanille-ijs met warme chocolade van Callebaut

Crémé Brûlée 8.5

Verse pudding op basis van verse eieren, melk en vanille met een vers gebrande suikerlaag

Veranderlijke Sabayon 10.5

Gezien het seizoen en de smaak van de keuken verandert deze combinatie regelmatig van samenstelling

Moelleux van Callebaut chocolade 10.5

Warm chocoladegebak met zachtlopende chocoladevulling, ijs en garnituur

Achterbos 67

Vitelo Tonato of Tomaat met garnalen

Soepje van het Moment °

Filet Maison met suggestiesaus of
Kabeljauw in fijne Champagne

Crémé Brûlée  of Mevrouw de Wit

3 – gangen 45 inclusief wijn 63
4 – gangen 49° inclusief wijn 73

Karls Goesting

Kroketje van Rundvlees

 Soepje van gebakken tomaten en gekruide balletjes

Filet Maison met champignons en een sausje van Madera

Veranderlijke Sabayon met rode vruchten en vanille ijs

3 – gangen 49   inclusief wijn 67
4 – gangen  54    inclusief wijn 78