Karl en Katrien nodigen je uit in een

Veranderlijk Menu

 

Veranderlijk Menu

VOORGERECHTEN

Vitello Tonato.   Fijne sneden zacht gegaard kalfsvlees

met een mayonaise van ansjovis, kappertjes en tonijn        18

Carpaccio van Belgisch rundvlees afgewerkt met jonge sla,  Parmezaanse kaas, balsamicocréme en olijfolie van KaZart          18

Huisbereide kroketten…

… van grijze garnalen met een slaatje en een mayonaise van citrus (2)     18

… van rundvlees met een creme van pickels(1)      16

… van kaas met een slaatje (2)          15

… van Canadese Kreeft met huisbereide mayonaise van ei (2)        19

Plankje Kroketten

Combinatie van onze huisbereide kroketten voor 2 personen        38

Scampi…

… met een brunoise van krokante groentjes en een sausje van gebakken paprika 18

… met huisbereide kruidenboter 18

HOOFDGERECHTEN

Tartaar van Rundvlees, frisse salade en fritten 25

“Filet Maison” met een frisse salade en een sausje naar keuze* 29

*pepersaus *champignonsaus of versgeklopte béarnaise 3

Stoverij van Rund en Duvel met frisse salade en fritten 24

“Single Face” langs één zijde gegrilde filet pur met een salade van zongedroogde tomaten, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, olijfolie 35

“Lobster Me & You” Gerecht om te delen met 2

Kreeft met verse pasta, zeevruchten, scampi en gamba’s 98 (2p)

Kikkerbillen met een sausje van Look en room 26

Slibtongen in ‘Echte boter’ met een tartaarmayonaise van Katrien 28