Karl en Katrien nodigen je uit in een

Veranderlijk Menu

 

Veranderlijk Menu

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Belgisch rundvlees afgewerkt met jonge sla, Parmezaanse kaas, balsamicocréme en Olijfolie van KaZart   18

Combi van tomaatjes en grijze Noordzeegarnalen, kroketje van garnalen en een mayonaise van limoen 19

Scampi’s met een brunoise van krokante groentjes in een sausje van zachte paprika 18

Burata met en salade van olijven, tomaten en basilicum 17

Fijne sneden van zacht gegaard kalfsvlees met een mayonaise van kappertjes ansjovis en tonijn 18

HOOFDGERECHTEN

Filet Maison” met een frisse salade, fritten en een sausje naar keuze* 29

Tartaar van Rundvlees, frisse salade en fritten 25

Stoverij van rund en duvel, frisse salade en fritten 24

Single Face” langs één zijde gegrild rundvlees met een frisse salade, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en olijfolie 35

Lobster Me & You” Kreeft voor 2 met pasta, zeevruchten en pasta 98 (2p)

Mosselen naar de wijze van de chef of de goesting van de klant 28

Mosselen “Natuurlijk” 26

Kikkerbillen met een sausje van look en kruidenroom 26

Slibtongetjes in ‘Echte boter’ met een tartaar a la Katrien 28

NAGERECHTEN

Boudoir, Italiaanse roomkaas, koffie en Amaretto 9

Vanille-ijs met Callebaut chocolade 9

Koude sabayon, met aardbei en rabarber 11

‘Creme Brulee’ gebakken koude vanille pudding 8