Karl en Katrien nodigen je uit in een

Wie zijn we

Wie zijn we

Restaurant de Verandering opende in december 2006 de deuren in Mol-Achterbos. Karl Heurckmans en Katrien Vanhoof hadden na tien jaar kruidenier ‘Huize Heurckmans’ zin in andere horizonten. Tijd voor… de Verandering…
Het is gezellig thuis komen in de Verandering. Het regelmatig wijzigend interieur wacht op u!

De specialiteit is al wat rundvlees betreft, u kan hier kiezen voor een lekker stukje rund geselecteerd door slagerij Heurckmans, een vers aangemaakte steak tartaar of één van de andere suggesties. Heeft u liever een kreeft of een oester? De zaak heeft een eigen Homarium, met meermaals per week verse aanvoer!

Karl ontvangt de gasten, Katrien waakt over de keuken. Of doen ze het allemaal samen? Een beetje wel, een kokend en gastvrij koppel dus… Zoekt u een gezellig landelijk restaurantje, een huiselijke sfeer, een traditionele keuken waar men kwaliteit hoog in het vaandel draagt… dan wordt het tijd voor… de Verandering.