Karl en Katrien nodigen je uit in een

Wie zijn we

Wie zijn we

Restaurant de Verandering opende in december 2006 de deuren in Mol-Achterbos. Karl Heurckmans en Katrien Vanhoof hadden na tien jaar kruidenier ‘Huize Heurckmans’ zin in andere horizonten. Tijd voor… de Verandering…
Het is gezellig thuis komen in de Verandering. Het regelmatig wijzigend interieur wacht op u!

De specialiteit is al wat rundvlees betreft, u kan hier kiezen voor een lekker stukje rund geselecteerd door Slagerij Heurckmans, een vers aangemaakte steak tartaar of één van de andere suggesties.

Karl ontvangt de gasten, Katrien waakt over de keuken. Of doen ze het allemaal samen? Een beetje wel, een kokend en gastvrij koppel dus… Zoekt u een gezellig landelijk restaurantje, een huiselijke sfeer, een traditionele keuken waar men kwaliteit hoog in het vaandel draagt… dan wordt het tijd voor… de Verandering.

Vanaf september 2017 heeft dit ondernemend koppel er een zaak bij, de Conceptstore KaZart in het centrum van Mol. Het is een nieuwe uitdaging en is een combinatie van delicatessen en sfeer in huis. Wijnen , sterke dranken en likeuren maar ook huisdecoratie, koffie en thee maken van deze winkel een unicum. Breng snel eens een bezoekje aan KaZart in MOL, Baron van Eetveldeplein 2.